fbpx

Tjänster

Vårt breda sortiment av tjänster

Alla våra tjänster har syftet att hjälpa dig och ditt företag med att digitalisera er verksamhet och nå ut mot kunder på ett mer effektivt och kostsamt sätt.

img 8884 e1581340201439 - Tjänster
img 8838 - Tjänster
img 8873 e1581340281827 - Tjänster

Marknadsföring

Är det något vi kan så är det marknadsföring. Vi har bra erfarenhet om hur vi kan marknadsföra er via sociala medier med så bra resultat som möjligt. Vi definerar era kunder och ser till att våra annonser blir skräddarsydda för just dem.

Våra paket

Facebook annonser

Vi skapar och genomför annonskampanjer på Facebook som är anpassade efter just dina önskemål.  learn more

SEO

Vi hjälper till med att göra din hemsida sökmotoroptimerad så att den syns högre upp på Googles listor.  learn more

Analys

Vi analyserar dina kampanjer för att identifiera just dina kundsegment och anpassa marknadsföringen efter resultatet.  learn more

SoMe marknadsföring

Vi hjälper till med att planlägga och uppdatera era sidor på sociala medier.  learn more

Analyser

För att kunna optimera er verksamhet hjälper vi er med att analysera all den data ni har tillgång till. Det finns outnyttjad data om era kunder och ert företag i era databaser, sociala medier och på er hemsida, genom att analysera den datan kan ni hitta viktig information om hur ert företag kan bli ännu bättre och effektivare.

Social data

På era sociala medier finns massvis data om er kundgrupp, genom att analysera detta vet ni bättre om vilka era kunder är.

Semantisk data

Utöver att identifiera era kundgrupper kan vi även erbjuda analyser som visar vilken känsla och attityd era kunder har gentemot er verksamhet.

Web data

För varje gång någon besöker er hemsida lagras data om era besökare som ni kan använda för att optimera hemsidan och förvärva dessa besökare till betalande kunder.

Dashboards

Genom att skapa interaktiva Daschboards kan ni på ett snyggt och enkelt sätt hitta användbar information från den data ni sitter på.

Beställ hjälp
img 8796 e1581342355186 - Tjänster

Starta eget

Känner du dig redo för att starta eget företag? Vi har tagit fram en steg-för-steg guide för dig som visar vad du måste få på plats för att starta ditt företag. Genom sammarbeten med våra partners har vi tagit fram en komplett guide om var du ska vända dig för att få varje steg på plats.

Kontakta oss