fbpx

Marknadsföring

Vi hjälper dig synas

Oavsett om du vill nå ut till dina första kunder, eller om du vill expandera till en ny marknad så har vi ett marknadsföringserbjudande som passar dig. Vi har tillsammans med våra partners och rådgivare tagit fram olika paket som passar dig oavsett var ditt företag befinner sig.

img 8788 e1581339344296 - Marknadsföring

Markandsföringspaket

Nedan ser du de olika marknadsföringspaket vi tagit fram. De olika paketen innehåller olika mängd av tjänster och är anpassade efter var din verksamhet befinner sig. Har du nyligen startat ditt företag och vill nå ut till dina första kunder passar Baspaketet bäst. Vill du satsa på att få in fler kunder till din verksamhet och få bättre koll på dina kunder så passar Premiumpaketet bättre. Känner du att du vill göra en stor satsning på marknadsföring så passar ett skräddarsytt paket dig bättre.


Det är bara att kontakta oss om du har några funderingar så hjälper vi mer än gärna till att hitta den lösning som passar just dig bäst.

Bas

3 000:- 

  • Med Baspaketet marknadsför vi dig i det geografiska område som du önskar. Du syns mot privatpersoner i området genom annonsering på Facebook där ert erbjudande eller kampanj, exponeras under 2 veckor.
kontakta oss

Skräddarsytt

Enligt offert

  • Med vårt skräddarsydda paket syns ni löpande mot era kunder i flera kanaler och får annonseras på vår hemsida. Tillsammans med våra partners och rådgivare tar vi fram en plan på hur ert företag ska exponeras effektivt. Sedan riktar vi exponeringen mot era kunder, så ni vet att ni syns mot rätt kunder, i rätt område. Under arbetets gång får ni löpande uppföljning på kampanjens resultat. Efter arbetet är slutfört får ni ta del av analyser. Ni kommer även synas på våra sociala medier, där ni också blir uppmärksammade under perioden vid flera tillfällen.
Kontakta oss
img 8873 e1581340281827 - Marknadsföring

Maximera resultatet

För att maximera er verksamhets resultatet i samband med marknadsföring rekommenderar vi er att även välja ett av våra analyserbjudanden. Genom en noggrann och tydlig analys av er affärs- och kundinforamion kan ni få insikter om hur ni kan öka effektiviteten och maximera resultat.

Kontakta oss